Back to Top

Trodnevni RPG

Dobro došli u Guild of the Name Seekers, trodnevni program kluba ljubitelja Dungeons&Dragonsa iz Zadra. Tijekom događanja možete se upoznati s D&D-om, saznati kako napraviti i zaigrati vaše kampanje i likove, isprobati različite avanture, naći nove igrače ili Dungeon Mastere i još mnogo, mnogo zanimljivih stvari:

AVANTURE
⛏ Monceniggo quarry – Kamenolom Monceniggo
Pojavio se problem u lokalnom kamenolomu. Vlasnik kamenoloma je glavni arhitekt kaptola, Don Monceniggo i dobro plaća da se problem ukloni čim prije.
? Echo of tommorow – Odjek sutrašnjice
Prije 20 godina, kad je korporacija CRaDE otvorila interdimenzionalni portal, dogodila se nesreća. U svijet je procurila magija, a mnogi ljudi i stvorenja su doživjeli promjene.
? Grobnica Delijanskih vitezova
Početnička jednokratna avantura za nove, ali i iskusne igrače te za likove 1. – 3. levela. Sastoji se od 4 – 7 encountera, a krajnji cilj je spasiti otetu djevojčicu prije nego što je zli goblini žrtvuju.
?Patuljačkih 9 i 1/3 ili ti Pljačka desetljeća
Ispod patuljačke planine nalazi se najveće blago na ovom kontinentu. Dovoljno da postaneš najbogatiji čovjek u ovim krajevima za idućih 10 generacija. Ali do blaga put nije lak, nije ni težak nego je gotovo nemoguć.
☠️Tamnica bez kraja
Avantura za iskusne igrače u kojoj je cilj doći što dalje živ i zdrav. Koliko možeš izdržati?

PREDAVANJA I RADIONICE
?D&D 5e vs PF 2e
Razlike Pathfinder 2nd edition i Dungeons&Dragons 5th edition. Uvod u PF 2e: Profficiency, DCs, Actions, Skills, Ancestry vs race, itd.
?Homebrew 101 – Kreacija vlastitih rasa i klasa
Dugeon Master će vam pokazati kako napraviti klasu/rasu, a da ne bude preslaba/presnažna/predosadna i, ono što je najbitnije, da bude igriva u Pathfinder svijetu.
RPG Stanje svijesti – uloga vizualizacije u poboljšavanju vlastite stvarnosti
?Vizualizacija unutar RPG-a i njegova terapeutska važnost. Samopomoć igranjem uloga – zašto baš roleplay? Upoznavanje s RPG terapeutskim grupa po svijetu.
?Uvod u Pathfinder 2e
Objašnjenje druge edicije i kreacija likova (predavanje i radionica).
?DM-ovi okruglog stola
Okupljanje DM-ova na jednom mjestu radi razmjene iskustava i stvaranja međusobne povezanosti.
?Tvoja prva avantura
D&D za Dungeon Mastere početnike. Prva samostalna avantura od ideje do izvedbe.
?Tvoj prvi session
D&D za Dungeon Mastere početnike. Kako odraditi prvi samostalni session kao Dungeon Master.