Back to Top

Kvizevi

?Geek Trivia Quiz – Anniversary Co-Op Edition

?eSFimaton

?Jubilarni GTQ u ekipnom izdanju – prijavite sebe i do tri prijatelja ili člana rodbine i saznajte koliko zapravo ne znate o žanrovskim knjigama, filmovima, igrama i ostalim trivijalnim faktima. Brukajte se kroz 50 pitanja do bogatih nagrada!

Kviz priprema Toni “Lazo” Lozančić, part-time OSREDNJI kvizaš, mutež, “volim-sve-što-vole-mladi” FST dinosaur sklon pamtiti nepotrebne gluposti i maltretirati nedužne ljude s tim znanjem.

?Sramite se doći na opći kviz znanja jer će vas ošamariti pitanja iz opskurnih starih SF-ova? Ni specifični kvizovi nisu vaša furka jer niste superfan XYZ serijala? Ovo je kviz za vas (a i za superfanove i glavice pune opskurnog znanja) – jer NE MORATE NIŠTA ZNATI, samo pogoditi interval u kojem se nalazi rješenje!

Ako mislite da znate na brzinu procijeniti koliko stranica je napisao Brandon Sanderson 2020. ili koliko panela ima u Sandman stripu, prijavite se i odmjerite snage s drugim esfimatorima! Moguće samostalno sudjelovanje ili u timu do 3 osobe.

Za odgovoriti na 10-ak žanrovskih pitanja, imat ćete 30 minuta.

Mila je član SFere koji se mota po Kajzerici već par godina. Na SFeraKonu uglavnom zaglavi iza deska. Postavlja naizgled jednostavna pitanja na konovima, koja vas zapravo tjeraju na razmišljanje. Voli igrati razne društvene igre, a (skoro) uvijek je otvorena za probati novu.

#10fantastikon#10fst#FantaSTikon#split#fesbFESB