Back to Top

RPG NA FANTASTIKONU

?RuneQuest Glorantha one-shot

??Eclipse Phase: Better on the Inside

???TTRPG Okrugli stol – Players vs GMs

?Uvod i vođenje RuneQuest Glorantha za početnike (i veterani su dobrodošli). RPG legendarnog izdavača Chaosiuma (Call of Cthulhu, BRP, 7th Sea) s unikatnim pristupom fantasy žanru. Voditelj: Mykal K Grymm, game master s preko desetljeća iskustva u vođenju RPG igara. Bio je game tester za Medieval Times i Call of Cthulhu kampanje. Mykal K Grymm (AKA Aston Mike Delgado) je glazbenik, tekstopisac i podcaster koji je do prije dvije godine živio i radio u Švedskoj. Trenutno priprema svoj debitantski solo album “Mr. Invisible” uz lansiranje nove emisije Avalon Bros Podcast.

??Kratka RPG avantura gdje napredna ekipa ide kroz misteriozni zvjezdani portal na novootkriveni planet za zabavu mnoštva u post-apokaliptičkom Sunčevom Sustavu. Voditelj: Mladen Janković, višestruki game master na FantaSTikonu.

???Okrugli stol o TTRPG, na temu “Očekivanja igrača i Game Mastera – i kako ih pomiriti?” Igrači, smatrate li da vas GM nepotrebno pikira? GM-ovi, smatrate li da igrači ne poštuju vaš trud? O tome kako učiniti svoju kampanju i avanturu kvalitetnijim i boljim doživljajem za sve involvirane, dođite i poslušajte – i dajte nam svoj input!

Vodirtelj: liječeni “forever DM” Toni L. (podaci poznati organizacijskom odboru kona), a sada povremeni (meta)igrač koji voli divaniti o svom (drugom) najdražem geeky hobiju.

#10fantastikon #10fst #FantaSTikon #split #rpg #runequest #eclipsephase #ttrpg #split #fesb FESB