Program Info Dump 2

🏝 Davor Šišović, utemeljitelj Jules Verne Kluba u Pazinu i pokretač Dana Julesa Vernea u Pazinu, proučavatelj Verneova života i djela, urednik nekoliko hrvatskih izdanja Verneovih romana, govorit će o „Fantastičnim svjetovima Julesa Vernea“.
Jules Gabriel Verne (1828.-1905.) poznat je kao otac znanstvene fantastike, za njega se kaže da je navijestio mnoge izume i nove tehnologije koji će dosta kasnije biti ostvareni, a pisao je i o našim krajevima. Svijet ove godine obilježava obljetnicu izlaska jednog od najpoznatijih Verneovih romana, “40.000 milja ispod mora”, nama danas poznatijim kao 20.000 milja pod morem. Ovo je izvrsna prilika razmotrite što mislite da znate o tom piscu, a što možda ipak ne znate.

💻 Živko Kondić – Zhillustrator je dugogodišnji freelance slikar, čiji stil oslikava malo slobodniji pristup digitalnoj umjetnosti. Živko je ljubitelj boja, pastoralnog i naučno-fantastičnog, a ove će vas godine uvesti u svijet digitalnog crtanja i slikanja. Kroz radionicu pogodnu za početnike, naučite koji su prvi koraci u digitalnoj umjetnosti i kako ih ostvariti, kroz primjere.

🦄 Nikolina Kukoč, splitska Luna, vas uz Nevillea uvodi u svijet Hogwartsa kroz magičnu radionicu za djecu i sve one koji se tako osjećaju. Učit ćete o magičnim zvijerima i stvarati vlastite. Upoznat ćete se s čarobnim napitcima i njihovim magičnim svojstvima. Na nekoliko sati, i vi ćete postati učenici najbolje magijske škole na svijetu.

Autor slike: Zhillustrator

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.